Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمد محمدی فر دبیر ستاد اربعین امروز سه‌شنبه در برنامه زنده تلویزیونی، در پاسخ به وضعیت زائران و بازگشت آنها به کشور گفت: امیدوارم که زیارت همه افرادی که زائر امسال شدند قبول باشد. امسال ۶۰ هزار نفر زائر هوایی یعنی همان تعدادی که عراق اعلام کرده بود و تعدادی هم به صورت زمینی عازم شدند، بنابراین بیش از ۶۰ هزار نفر امسال توانستند در این سفر معنوی شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به خدمات رسانی به زوار اربعین هم ادامه داد: مهم ترین موضوع، بحث حمل و نقل به خصوص حمل و نقل هوایی بود و بعد از چالش‌هایی که شرکت هواپیمایی العراقیه ایجاد کرد قرار شد که شرایط کنترل شود و از هر زائری که اضافه بلیط دریافت شده باشد حتما مدیریت خواهد شد. تلفن‌ها و مراکزی هم اعلام شد تا آنهایی که در حق شان اجحاف شده بود اعلام کنند.

محمدی فر افزود: در موضوع خدمات پذیرایی همانطور که اطلاع دارید چون عراق ۶۰ هزار زائر را پذیرا بود و زائرانی به صورت زمینی رفتند، برایشان امکانات پذیرایی فراهم کردیم. این خدمات انشالله در هنگام بازگشت هم در حوزه حمل و نقل  انجام می شود، هم اکنون تعداد زیادی اتوبوس در مرز مهران مستقر هستند تا زائران بتوانند از آن‌ها استفاده کنند.

دبیر ستاد اربعین تاکید کرد: مرز مهران فعلا برای بازگشت باز است، اما ما در مرز شلمچه هم آمادگی‌هایی را ایجاد کردیم که چنانچه که عراق این مرز را هم باز کرد زائرین خدمات مناسب در اختیار داشته باشند.

وی درباره نظارت بر سلامتی زائران هم بیان کرد: همانطور که می دانید ما در دو بخش به این موضوع توجه کردیم، در داخل خاک عراق سازمان هلال احمر تیم‌های پزشکی را با تجهیزات کامل به آنجا منتقل کرد، ضمن اینکه با دولت عراق هم توافق شد که زائران عراقی را به صورت رایگان تحت درمان قرار دهند. در خاک کشورمان هم در پایانه‌های مرزی تیم‌های وزارت بهداشت مستقر شدند و امکانات بهداشتی و پزشکی در آنجا فراهم شده است. در هنگام بازگشت زائران هم تست‌های کرونا در این پایانه‌های مرزی و فرودگاه‌ها انجام شود.

دبیر ستاد اربعین با اشاره به تست چشمی کرونا هم افزود: درباره بحثی که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت انجام شد مقرر شد که تعداد زیادی تیم های پزشکی در پایانه ها مستقر شوند و تست کرونا را انجام داده و امکانات قرنطینه موقت در مرز ها ایجاد شود. وزارت بهداشت اعلام کرده که جمعیت هلال احمر و بسیج آمادگی این را دارند که به کمک وزارت بهداشت بیایند.

محمدی فر درباره اینکه برخی از شرکت های هواپیمایی برخی زائران را بدون ویزا وارد عراق کردند، گفت: این شرکت هواپیمایی العراقیه بوده است که بدون اینکه برخی ویزا داشته باشند به آنها بلیط فروخته است، ظاهرا قبل از اربعین هم این رویه توسط این شرکت انجام می شده و دولت عراق هم می پذیرفته، اما در ایام اربعین دولت عراق نپذیرفته بود و تعدادی در بغداد و برخی هم در فرودگاه مشهد و امام خمینی سرگردان شده بودند. این شرکت به صورت خودسرانه این اقدام را انجام داده بود.

وی ادامه داد: با رایزنی ما با دولت عراق هم مشکل افرادی که در بغداد بودند حل شد تا در فرودگاه بتوانند ویزا در یافت کنند.

محمدی فر خاطرنشان کرد: درباره تجمع زائران در مرزها ما بارها توسط خود رسانه ملی اعلام کرده بودیم که این موضوع باعث زحمت خواهد شد، اما باز هم تعدادی جمع شدند و مشکلاتی ایجاد کردند که ما با دولت عراق مذاکره کردیم و آنها هم پذیرفتند که این تعداد عبور کنند که این شرایط خارج از اراده ستاد مرکزی اربعین رقم خورد.

دبیر ستاد مرکزی اربعین درباره وضعیت سفر به کربلا بیان کرد: مذاکراتی با دولت عراق شده است و آنها پذیرفته اند که به مرور زائران ایرانی را بپذیرند و انشالله بعد از ماه صفر امکان سفر فراهم خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: مرز مهران بازگشت زائران دبیر ستاد اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۹۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس از بررسی آخرین وضعیت عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) در جلسه این کمیسیون خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی خضریان در توضیح نشست کمیسیون اصل نود در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد گفت: با توجه به حجم بالای معاملات بخش عمومی، رویکردی که کشورهای پیشرفته از سال‌ها قبل برای مدیریت منابع، افزایش بهره‌وری، افزایش شفافیت و مبارزه با فساد اقتصادی و اداری در پیش گرفته‌اند، استفاده از سامانه‌های تدارکات الکترونیکی است. در کشور ما نیز استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است لذا در همین راستا چنین سامانه‌ای با عنوان «سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد)» در ایران از سال‌ها قبل مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند. در کشور ما با توجه به اهمیت بسیار این موضوع در طی سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی انجام گرفته تا الگوی موفق دیگر کشورها در الکترونیکی کردن معاملات پیاده سازی شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، این سامانه در افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه تاثیرگذار است. همچنین سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس اضافه کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد. خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور با حضور مدیران قوه قضائیه، ریاست جمهوری، وزارت صمت، وزارت ارتباطات و فراجا پیرامون پرونده‌ای با مسئولیت حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شده و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود همچنین مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

خضریان در پایان با تأکید بر پیگیری این موضوع در کمیسیون اصل نود مجلس، گفت: کمیسیون اصل نود با درک اهمیت سامانه ستاد، در هفته اول تیرماه نسبت به برگزاری جلسه جهت نظارت بر اجرای صحیح جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییس سازمان صدا و سیما وارد ایلام شد
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود